کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست - Copy

5 کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست

شاید با شنیدن جمله کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست، تعجب کنید؛ زیرا بسیاری از افراد با شنیدن کلمه ماده شیمیایی یا فرآورده شیمیایی تصور می کنند که این ماده یک محصول مضر یا دارای عوارض جانبی برای پوست است، اما در همه موارد اینطور نیست، زیرا سیلیکات سدیم ماده ای است که فواید زیادی برای پوست دارد. برای اثبات این سخن باید بگوییم که این ماده عنوان مواد افزودنی یا به عنوان مواد تشکیل دهنده در لوازم آرایشی و مراقبتی پوست مانند صابون کاربرد وسیعی دارد.

در مقاله ایران سیلیکات برای پایان بخشیدن به این شک و شبهه ها قصد داریم به بحث کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست بپردازیم. ما می خواهیم بدانیم که سیلیکات سدیم چگونه به سلامت پوست کمک می کند. آیا استفاده از سیلیکات سدیم برای پوست مفید است یا عوارض جدی به دنبال دارد.

کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست چگونه است؟

 

کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست
کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست

اما در رابطه با کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست باید بگوییم که تولیدکنندگان لوازم آرایشی مطالعاتی انجام داده اند که در زیر به آنها اشاره کرده ایم:

  • کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست باعث افزایش تولید کلاژن و الاستین در پوست افراد مسن می شود.
  • به علت داشتن خاصیت لایه برداری سبب شفاف و روشن تر شدن رنگ پوست می شود.
  • استفاده از این ماده سبب افزایش جذب اجزاء، ویتامین ها و سایر مواد مغذی موجود در محصولات مراقبت از پوست می شود.
  • به علت داشتن خاصیت ضدعفونی کنندگی و آنتی باکتریایی آن در کاهش جوش و آکنه های صورت موثر است.
  • به عنوان یک اصلاح کننده و تثبیت کننده pH و به عنوان یک عامل لیفتینگ برای دور چشم کاربرد دارد.

نکات لازم در کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست

با توجه به مطالب ذکر شده میتوانیم بگوییم که مهم ترین کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست در ترمیم و بازسازی سلول های پوستی است اما برای کاهش عوارضی مانند سوزش و تحریک پوست می بایست نکاتی را هم در هنگام کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست رعایت کنیم.

  • سیلیکات سدیم یک ماده سوز آور است؛ بنابراین با نرم کننده ها و مرطوب کننده هایی مانند سیلیکات پلی‌یوتیو مانند بنتونیت، هکتوریت، سیلیکات آلومینیوم، منیزیم، پروپیلن،‌ بوتیلن گلیکول و گلیسیرین ترکیب شود.
  • این ماده را استنشاق نکنید و به صورت خالص روی پوست اعمال نشود.
  • اگر به عنوان کانتور چشم از آن استفاده می کنید ترجیحاً باید در فاز آبی باشد.
  • به ph نهایی ترکیب سیلیکات سدیم با نرم کننده ها توجه کنید؛ زیرا عدم تعال اسید و باز به بافت پوست آسیب می زند.

با توجه به گستردگی کاربرد سیلیکات سدیم برای پوست اگر در زمره تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی هستید؛

میتوانید مرغوب ترین سیلیکات سدیم را با ریشیوهای متنوع را از شرکت ایران سفارش دهید.

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به بالای صفحه بردن